Netistä löytyy valtavasti kivoja paperiaskarteluideoita. Kiertoidea-blogissa esiteltiin niin viehättävää pannunalustaa, että oli pakko kokeilla. Sieltä löytyy myös linkkejä ohjesivuille.

Materiaalina siinä on paikallinen sanomalehti. Vaikka lopputulos näyttääkin aika kömpelöltä, minulla oli hauskaa! Ja ne värisävyt: mitä parasta K-kaupan mainosten hyötykäyttöä!

Toiseen kokeiluun sain neuvot Nätti Rätti-blogista. Minulla oli tallessa muutaman vuoden takainen iso taidekalenteri, odottamassa sopivaa käyttötarkoitusta. Nyt se pääsi uusiokäyttöön.Läpimitta on 60 cm. Suihkutin päälle kolme kerrosta mattalakkaa, ehkä siitä tuli jopa likaahylkivä.

Taaskasutus: Kuumaaluse materjaliks on kohalik maakonnaleht. Leidsin idee Kiertoidea-blogist, seal on ka linke lehekülgedele, kus õpetatakse selliste aluste tegemist.
Paberist punutud lauatableti idee ja juhise sain Nätti Rätti-blogist, seal on palju muudki põnevat. Siin on materjaliks vanem eestikeelne suur kunstikalender, mis seal salata, Epp Kokamäe piltidega. Olen teinud neist kaunitest piltidest varem postkaarte ja mitmed leheküljed jäid ootama uusi mõtteid. Pihustasin peale kolm kihti mattlakki, loodetavasti kannatab mingil määral ka niiskust.