Nyt se on valmis! Olen neulonut puseron ylhäältä alaspäin, lisäsin olkapään linjalla 2 silmukkaa joka toisella kerroksella ja myöhemmin myös palmikon reunoissa. Lankaa uppoaa sellaiseen kuvioon tunnetusti paljon, yksistään kauluksessa on 176 silmukkaa.

Visio sentyyppisestä neuleesta oli muhinut vuoden päivät. En käyttänyt mitään ohjetta tai kuvaa, neule syntyi omasta päästä. Kun aloitin, en tiennyt vielä kovin tarkkaan, minkäänlaiseksi sen kehittelen. Jälkeenpäin luulen, että olen intuitiivisesti käyttänyt joitakin mielen sopukoihin tallentuneita neulekuvia, esim. Freijasta pidän kovasti.

Jos neuloisin tämän uudestaan, lisäisin lantion seudulle muutaman silmukan ja tekisin matalamman kauluksen.

Pääsiäisauringossa tuli tekele käyttökelpoiseksi havaittua. (Taustalla hääriviä ukkeleitä ei kiinnostanut kuvaussessio, vaan frisbee.)

Sivusta:


Malli: oma

Lanka: Drops Alpaca (100% alpaca), 400 gr

Puikot: 3,0

Nüüd on see valmis! Kudusin dzempri ülevalt alustades ja kasvatasin silmi õlajoonel ja mõnevõrra ka palmiku servades. Lõnga sööb selline muster palju - juba kraes on 176 silma! Mudel on enda oma, visioon sellest keerles peas mõnda aega ja intuitiivselt olen ilmselt kasutanud ka teiste mõtteid, näiteks meeldib mulle väga Freija. Pildid on võetud merejääl eile, kui paistis veel päike.