Yhteenveto - jo nyt?

Jouluhässäkkä alkaa olla nimittäin sillä mallilla, että on sopiva aika pakata kapsäkit ja lähteä tyydyttämään kaukomaiden kaipua...

Neulevuosi 2011 on ollut minulle merkittävä siitä syystä, että aloitin pitkän pähkäilyn jälkeen blogin pitämisen. Kokemus on ollut kaiken kaikkiaan miellyttävä - tunnen kuuluvani yhteisöön, joka ymmärtää, mistä puhun ja puuhastelee minulle tärkeiden ja tuttujen asioiden parissa.

Olen tosiaan huomannut, että bloggailu voi aiheuttaa myös täysin vääränlaisia suorituspaineita: pitää saada jotain nopeasti aikaiseksi, ihan kuin joku odottaisi, että laittaisin säännöllisin aikavälein saavutuksiani esille. Tästä ajattelutavasta yritän päästä irti. Ehkä juuri samasta syystä olen tehnyt tänä vuonna paljon pieniä, nopeta töitä, aikaisemmin kun neuloin enimmäkseen takkeja ja puseroita ja pidin aikaa vievistä kirjoneule- ja intarsiamalleista (joitakin niistä olen esitellyt täällä Jämälangat-kategoriassa).

Suunnitelmia on joka tapauksessa pää täynnä ja lankalaatikotkin pullollaan. Jatkoa on siis luvassa!

Vuoden 2011 lempineuleeni on tämä (johtuen sen käytännöllisyydestä):

- haastavin neule (ei varsinaisesti vaativa, mutta aikaa vievää):

- tämäkin:

- vuoden lempilankani on tämä:

Ja vielä: edellisen postauksen johdosta on tullut kyselyjä "jarrunesteestä", jota käytin tossujen pohjassa. Ostin sen Virosta, mutta vastaavanlaista ainetta myydän monissa käsityökaupoissa ja netissä. Voin suositella, toimiva ja helppokäyttönen, löytyy erivärisenä. Laitoin 2 kertaa, kuivumisaika on ohjeen mukaan n. 12 t.

KIITOKSET LUKIJOILLENI TÄSTÄ VUODESTA!

NAUTTIKAA VAPAAPÄIVISTÄ, LUOKAA YMPÄRILLENNE RAUHAA JA KIIREETTÖMYYTTÄ! TAPAAMISIIN!