Sain eilen hienon paketin Sipiltä, hänen blogiarvonnan voiton.

 

Ensinnäkin olen niitä, joka ei voita koskaan mitään ja yllätys oli tietenkin aikamoinen. Kaiken lisäksi lahja meni aivan nappiin, katsokaa, mitä ihanuuksia! Olen tumman suklaan ystävä, jopa kortti on aiheeseen liittyvä ja vietin juuri syntymäpäiviäkin. Mitä muuta neuloja kaipaa, kun kaunista lankaa ja hyviä kirjoja! Paljon kiitoksia, Sipi!

Tyttärelle valmistui neulepanta. Halusin kokeilla Sabrina Special -lehden kaunista lehtimallia, mutta kaksinkertaisessa (suljetussa) neuleessa kuvio ei tule mitenkään hyvin esiin. Kuvio itse oli aika hankala, ei pysynyt ollenkaan mielessä ja ohjeessa sattui olemaan yksi virhekin. Toinen puoli on joustinneuletta, sen voi siis halutessa kääntää päällimmäiseksi. Lämmin tämä on varmasti, koska lankana on Dropsin Alpaca (puikot 2,5).Võitsin Sipi blogist kingituse - mina, kes ei võida kunagi midagi! Ja veel milline kingitus: lõnga ja käsitööraamat, mida muud võib üks kuduja tahta. Suurimad tänusõnad!

Tütrele tegin kõrvadesoojendaja. Muster oli pildi peal nii ilus, aga kahekordses kudumis ei tule see kuidagi esile. Vähemalt on soe, sest lõngaks on Dropsi Alpaca.