Nukketalo Lilyn suihkuhuone on ollut tämän kesän projekti. Kyseessä on siis nykypäivän koti, huomaatte, kylpyamme puuttuu! Lähtötilanne joskus kesäkuussa oli sellainen:

Allastasoa olen jo esitellytkin, allas on keraaminen kirpparikuppi, tason ja seinän materiaali muovimaton paloja (sain tutulta mattokauppiaalta näytepaloja). Mosaiikkikehykset pahville liimattuja paperipalasia. Kaappi itse on kapalevyä ja pahvia. Vetimet Minimaailmasta.

Pönttö on Actimel-pullon puolikas. Modernin WC-pöntön huuhtelunappi on tietenkin seinällä. Vaaka balsapalalle liimattu kuva mainoslehtisestä.Suihku nappikuuloke, suihkuallas Indiskan saippua-alusta, olen reunustanut Sinooperin mosaiikkipalaisilla.

Suihkuhuoneen oviverho oli hitain työ koko sisustamisessa. Helmet kun piti pujotella yksitellen langalle.Taaempana näkyy käytävän palapeili ja kirjastohuoneen sisäänkäynti.

Pikkupenkki on joku keraaminen esine kirpparilta, olisiko syömäpuikkojen teline. Jalat tein syömäpuikoista.

Olen aikaisemminkin sanonut, että sisustaminen etenee hitaasti, varsinkin kun yritän tehdä mahdollisimman paljon itse. Ajankäyttöongelmia on valtavasti, mutta sehän on tuttua meille käsitöihin uppoutuneille.