Syyslomaviikon mummolareissu lahden taakse tarkoittaa usean tunnin auto-ja lauttamatkaa. Sellainen vapaa-aika on harvinaista herkkua, joka täytyy tietenkin hyödyntää parhaan mukaan.

Matkalla valmistuivat Tico-tico sukat ja ehtii siinä aloittaa muutakin.Tico-tico oli miellyttävä kokemus. Ostin yhden kerän pieneellä epäilyksellä, onhan se aika ohutta lankaa, mutta kohta kävin hakemassa lisää. Sitä paitsi turkoosi-vihreän sävyt ovat minun silmälleni niin mieluisia, että voisin käyttää sen värikartan ihan jokaista sävyä erikseenkin.

Malli: Dropsin nettisivuilta 114-12

Lanka: Novita Tico-tico, melkein 100 gr

Puikot: 2,0

Lanka-ja kirjakauppojen valikoimia piti käydä tavan mukaan tsekkaamassa ja taas kerran lähti niistä  jotain mukaan.Debbie Blissia olin katsellut haikailevasti jo kesällä, minulla on ilmeisesti vihreä kausi meneillään. Ehkä siitä tulee muhkea kauluri ja Katiasta sormikkaat (on muuten todella pehmoisen tuntuista lankaa). Saa nähdä, tuleeko olemaan tämän tai jonkun tulevan talven projekti.

Mummolat ovat joskus aarreaittoja. Minun äidin varastoista löytyi 80-luvun villalankaa värjäystä odottamassa. Äiti innokkaana käsityöihmisenä ei onneksi välitä neulomisesta.

Ja kaiken kukkuraksi muita mummolan herkkuja.