Pyöröpuikot tuppavat olemaan sikin sokin muovipussissa tai laatikon pohjalla.
Ratkaisin ongelman laittamalla ne kokojen mukaan muovitaskuihin,  vahvikkeeksi taskun kokoisen pahvipalan ja taskut järjestykseen lehtikoteloihin.




Pitkiä puikkoja säilytän maljakossa, kuten varmaan moni muukin. Tosiaan, ne ovat jo vähäisessä käytössä. Sukkapuikkojen "kansion" olen jo joskus esitellyt, se vaan on käymässä auttamattomasti pieneksi.






Paikallislehdessämme oli artikkeli otsikolla NEULOMINEN TEKEE HYVÄÄ. Siinä lukee mm.: Neulomisen terveysvaikutuksia tutkinut opetusneuvos Eija Vähälä kertoo, että käsin neulominen tekee hyvää aivoille.
Neulominen ruokkii muun muassa kolmiulotteista ajattelua, luovaa ongelmaratkaisua ja parantaa aivopuoliskojen yhteistyötä.
Neulomisella on samanlaisia vaikutuksia aivoihin kuin esimerkiksi pianonsoitolla. Lisäksi mukana on esteettinen nautinto, kun pehmeät langat hyväilevät sormia, ja luomisen ihanuus, kun voi sommitella värejä
.
Juuri näin!


Ringvardad kipuvad olema segamini kilekotis või sahtlipõhjas. Lahendasin enda jaoks probleemi nii, et hoian neid suuruse järgi kiletaskutes ja neid omakorda ajakirjade karbis. Pikad vardad on vaasi sees ja sukavarraste jaoks olen kunagi õmmelnud taskutega kaaned (olen neid varem esitlenud Ompelut-rubriigis ), tõsi, need on nii täis, et peaks tegema ilmselt uued.

Meie kohalikus lehes oli artikkel KUDUMINE ON KASULIK. Selles öeldakse muuhulgas, et kudumine aitab kaasa kolmemõõtmelisele mõtlemisele, aitab leida loova lahenduse probleemidele ja parandab ajupoolkerade koostööd.
Kudumisel on sarnane mõju ajutegevusele nagu klaverimängul. Sellele lisandub esteetiline nauding, kui pehme lõng liugleb sõrmede vahel ja tunneme rõõmu  värvide kokkusobitamisest.

Tõepoolest!